Vuodesta 2002 saakka porskuttanut Pelaaja-lehti on käynnistänyt Mesenaatti-palvelussa varsin päheän kirjaprojektin, jonka minimitavoite on määritelty 5000 euron hujakoille.

TOP 5 - Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät -nimellä kulkeva teos niputtaa samoihin kansiin Pelaajan sivuilla vuosien saatossa ilmestyneet TOP 5 -artikkelit. Uudelleen taitettuja, toimitettuja ja lisämateriaalein ryyditettyjä listoja on tarkoitus saada samojen kansien väliin 144 sivun verran. Niin kahvipöytäkirjaksi, vessalukemiseksi kuin kirjahyllyn koristeeksikin soveltuvan kirjan kerrotaan olevan puhdas rakkaudenosoitus pelialaa kohtaan.

Halvimmillaan projektiin voi osallistua vaivaisella 20 euron sijoituksella, jolloin rahoittajalle napsahtaa kirjan elektroninen painos. Muutamalla lisäroposella voi haalia hyllyyn joko pehmeä- tai kovakantiset versiot. 250 euron potti taas tuo kirjan sivuille niin sijoittajan nimen kuin Pelaaja-lehden toimituksen signeerauksetkin. Mikäli joukkorahoitus saadaan päätökseen kunnialla, lupaillaan kirjaprojektille jatkoa.

Roposet voi sijoittaa hyvään tarkoitukseen projektin Mesenaatti-sivuston kautta, täältä. Joukkorahoitus jatkuu aina maaliskuun 4. päivään saakka.

ladataan kommentteja...